luni, 31 mai 2021

Extract de mumie - beneficiile unei rasini naturale

În zilele noastre, datorită diferitelor efecte secundare ale medicamentelor pe bază de substanțe chimice și efectelor secundare mai scăzute ale plantelor din plante, tendințele de aplicare a medicamentelor pe bază de plante sau non-chimice sunt în creștere. Una dintre substanțele naturale utilizate în medicina tradițională este rasina de mumie, care are o istorie de 3000 de ani în Iran, Kârgâzstan, Rusia, Munții Altai, Kazahstan, Mongolia și India. 

Mumie asiatică se găsește în straturile de piatră și pereții peșterii din munții superiori. Aproximativ 60-80% din mumie este fabricat de humus și alte componente ale acestei substanțe, inclusiv acid carboxilic aromatic, acid benzoic, acizi grași, acid ellagic, acid hipuric sterol, 3, 4-benzocumarine, lipide fenolice, ihtiol, triterpene, rășină și aminoacizi. 

În plus, compoziția chimică a mumiei asiatice include 20% substanțe anorganice, 15% proteine, 5% lipide, 5% steroizi, alcaloizi, aminoacizi și carbohidrați. Deși nu există confirmări exacte cu privire la metoda de formare a mumie, au fost sugerate mai multe ipoteze cu privire la originea acestei substanțe. 

rasina de mumie

 

Ipoteza primară arată că componenta principală a mumiei este humusul - constituenții caracteristici ai solului - precum și alte componente organice și această substanță de culoare maro pal până la brun-negru rezultată din descompunerea plantelor, care trece din straturile pietrelor ca suc de viscoză în timpul vara.

 Una dintre plantele despre care se crede că se numără printre cele mai probabile surse de mumie este Trifoleumrepens, care se află în vecinătatea rocilor care poartă mumie . Mumie are alte nume precum mummiyo, Shilajit, pitch mineral, asfalt și asfalt vegetal (denumiri comune) și a fost folosit în mod tradițional pentru multe boli, inclusiv osteoporoza.

Gasiti mai multe informatii despre rasina de mumie.

Denumirea persană a acestei substanțe este Momiai- faqurul-yahu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu